Sara Erdos: Kedves Mindenki

Kedves Mindenki!

Sara Erdos es una estudiante húngara que ha venido por segunda vez a TANDEM Madrid. En la primera vez nos ha dejado un estupendo texto en español contando su experiencia. Ver testimonio de Sara Erdos en español.

Esta vez ha estado haciendo prácticas en TANDEM por 3 meses, y acaba de enviarnos otro relato con su experiencia en Madrid. Para los que sepan húngaro, que disfruten del artículo. :-).

A videóban szereplő lány ír nektek, remélem kicsit összeszedettebben mint ahogy az a videóban látszik. Nos, én egy 18 éves szegedi diáklány vagyok, aki egy spanyol-magyar kéttannyelvű tagozaton tanul.

Novemberben megnyertem a Spanyol Nagykövetség díját, melynek köszönhetően lehetőségem nyílt egy hetet eltölteni a TANDEM-ben. Egy egy hetes intenzív spanyol nyelvtanfolyamon vettem részt, mely napi 2 db 1,5 órás anyanyelvi tanárral töltött tanórát foglalt magába. Talán ez első hallásra soknak tűnik, de az idő csak úgy repült az órákon a jókedvnek, bolondozásnak és az izgalmas témáknak köszönhetően. A délelőtti órák után minden nap lehetőségem nyílt valamely, az iskola által szervezett kultúrális programon résztvenni. Megemlítenék néhányat egy kis ízelítőnek:
spanyol főzőtanfolyam, flamenco illetve salsa órák, múzeumi látogatások, éjszakai sétak Madrid legsejtelmesebb városrészeibe stb.

Rengeteg élménnyel gazdagodtam ezen a héten, mondanom sem kell, hogy rendkívül nehezemre esett elbúcsúzni a TANDEM-től.
Hogy az ott dolgozók számára is kifejezzem, mennyire jól éreztem magam, írtam számukra egy köszönőlevelet. Válaszul egy hatalmas lehetőséget kaptam.

Testimonio de Sara Erdos en Húngaro

Felajánlottak számomra egy gyakornoki állást, mely minimum 2 hónapnyi elfoglaltságot igényel, viszont ezen 2 hónap elteltével egy ajánlólevéllel térhetek haza, mely nagy hasznomra vállhat az egyetemi jelentkezésemhez.

Nem kellet sokat gondolkoznom a válaszon, szinte azonnal igent mondtam.

Áprilisban érkeztem Madridba úgy, hogyha már csak annyit elérek, hogy gazdagodik a szókincsem, ajánlólevél ide vagy oda, már akkor boldog leszek.

Ám ez nem így történt. Életem legjobb 3 hónapja volt a TANDEM-ben töltött időszakom. Soha nem találkoztam még ennyi nyitott, befogadó és barátságos emberrel. A tanárok professzionalitása kifogásolhatatlan, az iskola és a város is egyaránt gyönyörű. Mindenkinek meleg szívvel ajánlom, hogy a TANDEM-ben tauljon, felejthetetlen élményben lesz része, és olyan oktatásban fog részesülni, amely után mindenki csak vágyakozik.

Archivos

Campamentos de verano para niños y adolescentes.

Si te apuntas antes del 31 de mayo: matrícula gratis.
Si ya has participado antes en un programa de verano en TANDEM: 15% de descuento + matrícula gratis.

Utiliza el código del cupón al hacer la reserva: CAMPS2024

15585